Webbshop

Behöver du hjälp med att omvandla din hemsida till en snygg och lättanvänd webbshop? Låt oss bygga din onlinebutik och om du vill kan vi även koppla din hemsida till butiken. Vi hjälper dig att få igång en webbutik med WooCommerce för WordPress, både för dig som vill starta, eller redan driver, e-handel. WooCommerce är ett kraftfullt e-handelsplugin till WordPress som förvandlar din hemsida till en komplett nätbutik. Med sin smidiga och användarvänliga kontrollpanel passar denna lösning till både företag och privatpersoner, vare sig du säljer 1 eller 1000 produkter.

Film & Animation

Behöver ni en animerad reklam- eller informationsfilm för att illustrera er affärs­verksamhet eller produkt? Vi producerar animerade filmer i både 2D och 3D, allt från ren motion graphics till saker med mer realistiskt utseende. Ibland har det till och med hänt att vi filmat och klippt inspelade filmer.

Animation på webben behöver idag inte vara begränsade inbäddade YouTubeklipp och giffar, även själva innehållet på hemsidor kan med fördel animeras för att skapa en mer interaktiv och engagerande användarupplevelse.

Grafisk design

Vi designar logotyper, formulär, brevpapper, visitkort och allt annat ditt företag kan tänkas behöva.

Appar & Spel

Behöver ert företag en egen app för era kunder, interna system, eller för att effektivisera ert arbete? Eller vill du kanske skapa ett spel, antingen för reklamsyfte, gamificerad e-learning eller ren underhållning?

De flesta av oss har idag en smartphone och behovet, och användningsområdena, av appar för dessa enheter växer hela tiden. Vi hjälper dig att bygga appar med den funktionalitet du önskar, med användarupplevelsen i fokus – för alla plattformar!

Webblösningar

Förutom att skapa själva hemsidan kan vi även hjälpa er med sökmotor­optimering (SEO) och Google­annonsering. Om du inte redan har ett domännamn (t ex en .se eller .com adress) kan vi hjälpa dig att registrera och aktivera den, samt lägga upp sidan på ett webbhotell.

Vi kan även hjälpa er att ta fram innehåll för er webbplats med unikt framtagna professionella texter och bilder via vårt samarbete med Contentor och Gefle Fotostudio.