Partners

Vi har noga valt ut våra partners och system som vi arbetar med och i första hand arbetar vi alltid med öppen källkod då detta ger oss och dig som kund en större frihet. Vi berättar gärna mer om öppen källkod och vår arbetsprocess över en kopp kaffe.

Vi samarbetar med Contentor och Gefle Fotostudio och kan fylla din hemsida med innehåll åt dig. Vi kan även hjälpa er att köpa in passande stockbilder om det skulle behövas. Professionellt skrivna texter och bilder förhöjer och ger ett mer seriöst intryck.

Contentor

Contentor är specialiserade på webbinnehåll och översättningar på de största europeiska språken. Detta gör vi med den bästa servicen och kvaliteten på marknaden – till de lägsta priserna.

Vi vet vad som krävs för att producera bra Web Content och SEO-anpassade texter. Sedan vår start 2008 har vi på nära håll bevittnat utvecklingen i branschen och Googles starka påverkan. Vi har sett det gå från innehåll som varit mer eller mindre irrelevant, till ökade krav på längder och kvalitet. Med anledning av detta är vårt utbud idag mycket brett och nyanserat – vi vet att olika kunder efterfrågar olika typer av content.

Contentor skriver texter åt bland andra Groupon, Fyndiq, tretti.se och Betsson och kan hjälpa er att lättare nå ut till era kunder.

http://www.contentor.se/

Westlund Sound

Westlund Sound är en ljudproducent som arbetar i första hand med idéer och produktion av radioreklam men de levererar det mesta som t ex ljudläggning av film, ljudeffekter och speaker till digitala presentationer och specialskriven musik.

Westlund Reklam startade 1996 och vårt mål, då som nu, är att erbjuda våra kunder effektiva produktioner, med humor och värme, för lokala och regionala marknader.

http://www.westlundreklam.se/

Gefle Fotostudio

Gefle Fotostudio har bred kompetens inom foto och utför dels porträttfotografering såsom personalfoto, bröllopsfoto, barnfoto, gravidfoto och foto av husdjur. Vi fotar även redaktionellt, event, försäkringsärenden och produktfoto bland annat. Har ni önskemål om att ta bilder någon annanstans än i studion går det naturligtvis bra.

Gefle Fotostudio utför även enklare former av filmuppdrag såsom exempelvis intervjuer, föreläsningar och informationsklipp för webb.

http://www.geflefotostudio.se/

Välkommen med din förfrågan!