SMS-tjänster via API

– Optimera din kommunikation med våra SMS-tjänster
– Lokala webbexperter som förstår dina behov

Utforska möjligheterna med automatiserade meddelanden genom våra sofistikerade SMS- och MMS-tjänster, och förbättra ditt företags interaktioner med kunder, partners och anställda.

Användarvänligt webbgränssnitt Skicka meddelanden enkelt med vår intuitiva, webbaserade klient, som även erbjuder tillgång till ytterligare funktioner såsom telefonbok och mycket mer, direkt från din dator.

Intresserad? Kontakta oss för att lägga en beställning eller för att få en demoinloggning! Ring oss på 026-61 40 00 eller skicka e-post till info@webbab.se

Anpassade API-lösningar Vi har omfattande erfarenhet av att skapa skräddarsydda lösningar som integrerar våra SMS-tjänster med dina befintliga system. Med vårt avancerade API kan du smidigt implementera SMS-funktionalitet i dina egna skript eller program. Vi erbjuder också callback-funktioner för att ge dig realtidsuppdateringar om leveransstatus direkt till en valfri URL.

Personliga avsändare Anpassa dina meddelanden genom att välja en egen avsändare, oavsett om det är ditt företagsnamn, telefonnummer eller domännamn.

Oändliga användningsområden:

  • Utskick av lösenord eller nyhetsuppdateringar
  • Driftinformation
  • Bekräftelser på bokningar och möten
  • Och mycket mer…

 

Ta steget och förbättra din kommunikation med våra SMS-tjänster idag!

 

En professionell hemsida kan hjälpa dig att attrahera nya kunder och bygga förtroende med befintliga kunder. Genom att inkludera all viktig information på din hemsida kan du attrahera nya kunder och stärka din online-närvaro.

 

Behöver du hjälp med en hemsida till ditt företag så hjälper vi på Webbyrån WEBBAB med en proffsig webbsida till ett bra pris! Välkommen som kund hos oss!

026-61 40 00